» Serie 1 :)

Jag börjar med en liten serie, hoppas ni gillar den :P (de här är första delen)
de här är jag. Jag heter Zelda Moonhurricane men kallas Z. Jag älskar hästar och har altid önskat mig en egen häst. Jag är 13 år, och har en hund. 
Jag var ute på en promenad på stranden en helt vanlig dag. Men jag såg något där framme, de var ju en HÄST!! jag hade alltid önskat mig en häst! Jag visste inte om jag vågade gå närmare men jag gjorde de, även fast jag visste att jag kunde bli skadad. 
 
Jag gick långsamt så jag inte skulle skrämma hästen. Men de värkade som att ju närmre jag kom ju lugnare blev den. Jag visste att de var ovanligt men jag fortsatte gå endå! 
 
Jag ställde mig bakom en buske så jag kunde kolla lite på den. Den va sååå vacker! Jag fortsatte gå men ännu långsammare nu. 
 
 Jag kom nära och sa ''hej'' med en lung röst så jag inte skulle strässa upp den när den var så lugn. Hästen nickade till svars. 
 
Jag gick fram och till hästen och sa ''du va visst en lungn häst, vill du följa med mig hem?'' och klappade hästen. 
 
Jag testade att tränsa och de gick galant! jag klappade hästen och tog upp lite hästgodis som jag alltid hade i fickan om jag träffade en häst. 
 
Jag tyckte de såg ut som en western häst så jag tog på hästen en filt. Jag började också tänka på ett namn. 
 
Jag lade på en sadel också och spännde försiktigt sadelgjorden. När jag hade spännt sadelgjorden så klappade jag hästen och sa ''du är visst ganska tam, i alla fall tamare än vad jag trodde'' 
 
Jag satte på benlindor också, så hästen skulle få stöd. När jag satte på benlidorna kom jag på ett namn, Hotspot. 
 
Jag hoppade upp och Hotspot brydde sig knappast. När jag kommit upp så sa jag '' duktig gubbe! att du håller dig så lugn är ovanligt!'' 
 
 
Fortsättning följer...
vad tyckte ni?? kommentera!!
 
vi ses på Jorvik! :D